Прокуратурата на Лос Анджелис обвини рапъра Тори Ланес, че е

...
Прокуратурата на Лос Анджелис обвини рапъра Тори Ланес, че е
Коментари Харесай

Рапърът Тори Ланес е обвинен, че е прострелял Меган дъ Стелиън

Прокуратурата на Лос Анджелис упрекна рапъра Тори Ланес, че е прострелял певицата Меган дъ Стелиън по време на спор по-рано тази година, оповестиха Българска телеграфна агенция и Асошиейтед прес.

Ланес е упрекнат, че е прострелял рапърката в краката и я е блъснал, откакто тя е напуснала автомобила му по време на скандал на Холивуд Хилс на 12 юли тази година.

Рапърът е с обвиняване за нахлуване с полуавтоматично огнестрелно оръжие и за носене на заредено, нерегистрирано оръжие в автомобила си. В обвинителния акт се показва, че Ланес е "причинил съществено телесно пострадване " на Меган дъ Стелиън.

Очаква се във вторник в Лос Анджелис да бъдат предявени обвиняванията на 27-годишния канадски рапър, чието рождено име е Дейстар Питърсън. Ако бъде наказан, може да получи оптималната присъда от близо 23 години затвор.

Ланес беше задържан в нощта на стрелбата, само че по-късно беше освободен под гаранция. Прокурорите предлагат гаранцията му да бъде избрана на 1,1 милиона $, откакто му бъдат предявени обвиняванията.

Меган дъ Стелиън, чието същинско име е Меган Пийт, е посочена в обвинителния акт като "Меган П. ".

В изявления в обществените медии по тематиката в продължение на близо месец тя не назова Ланес като индивида, който я е прострелял. Но на 20 август във видеозапис, оповестен в инстаграм, певицата сподели:

"Да...Тори ме простреля " и го прикани "да спре да лъже " за случая.

В други видеозаписи, публикувани в обществените мрежи, певицата дефинира случая като "супер заплашителен " и "най-лошото прекарване в живота ми ".

В нощта на нападението тя не е споделила на полицията,че е простреляна и първичните известия бяха, че при случая жена е получила пострадвания на краката, евентуално от счупени стъкла. По-късно тя сподели, че се е страхувала, че обстановката ще ескалира, в случай че разкрие пред полицията, че е имало пукотевица.

Ланес не е приказвал обществено за случая. Той не е по този начин известен като Меган дъ Стелиън, въпреки да влезе в класациите на "Билборд " през 2016 година По време на случая рапърката към този момент е огромна звезда в хип-хопа, откакто предходната година бе номинирана за реализатор на годината на музикалните награди на Ем Ти Ви.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР