Прокуратурата му е повдигнала обвинение, предстои да се внесе искане

...
Прокуратурата му е повдигнала обвинение, предстои да се внесе искане
Коментари Харесай

Коктейл от дрога в кръвта на шофьора прегазил и убил жена в Сливен

Прокуратурата му е повдигнала обвиняване, следва да се внесе искане за „ непрекъснат арест “
Шофьорът, тази заран в Сливен е бил дрогиран. Кръвната му проба е позитивна за амфетамин, метаамфетамин и канабис. Повдигнато му е обвиняване и е арестуван за 72 часа, съобщи прокурор Веселин Гангалов.

„ Автомобилът е нарушил разпоредбите на придвижване, като по несъобразителност е предизвикал гибелта на пешеходка на 70-годишна възраст. След това е избягал от местопроизшествието и се е укрил. Вече е арестуван “, изясни още той.

„ ПТП-та след използването на алкохол и опиати зачестяват. Искаме да напомним, че Прокуратурата в лицето на основния прокурор Иван Гешев е внесла в Народното събрание оферти за промени на законодателството “, напомни Гангалов.

Разследващите завиха пред медиите, че след злополуката 29-годишният мъж е оставил автомобила в сервиз без регистрационни номера, като по този начин е желал да прикрие осъщественото. Той е бил арестуван на работното му място.

Водачът е имал брошура от 2011 година. До този миг е имал 5 акта и 11 санкции с фиш. Не е хващан да ръководи автомобил под въздействието на алкохол или опиати.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР