Прокуратурата излезе с нова информация за задържането на Джейхан Ибрямов. Прокуратурата

...
Прокуратурата излезе с нова информация за задържането на Джейхан Ибрямов.
Прокуратурата
Коментари Харесай

Прокуратурата с нова информация за задържането на Джейхан Ибрямов

Прокуратурата излезе с нова информация за задържането на Джейхан Ибрямов.

Прокуратурата е спазила закона по следствието против кандидат-депутата от „ Алианса за права и свободи “ Джейхан Ибрямов, прецизираха от държавното обвиняване. И допълниха, че обискът, освидетелстването на Ибрямов, и претърсванията на няколко разнообразни адреса населявани от него, са осъществени от антикорупционната комисия. След като е известена, прокуратурата е внесла протоколите от тези дейности в съда, а от своя страна съдът ги е одобрил.

По-рано през днешния ден юристът на Антикорупционния фонд Андрей Янкулов сподели за „ Тази заран “, че задържането е нелегално, а Народното събрание не е дал разрешението си за него.

„ Това лице продължава да бъде нелегално арестувано. Това е най-големият проблем от тази история. Въпреки, че има определение на съда, с което мярката му е продължена на първа инстанция “, сподели Андрей Янкулов, Юрист на Антикорупционния фонд.

Николай Кокинов сподели през днешния ден за ареста на Ибрямов: Има няколко смущаващи неща.

Очевидно се касае за оперативна композиция сред Министерство на вътрешните работи и прокуратурата. И двете институции обичат тези комбинации с замяна и приемане на пари. Смущаващо е, че е поискано позволение за започване на следствие и задържане на лицето, само че ръководителят на Народно събрание не е дал позволение за задържането му, сподели някогашният градски прокурор.

Сред другите неразбираеми въпроси Кои=кинов открои: Защо индивидът, който е дал парите, е желае сходен вид услуга от страна на народния представител? Защо Ибрямов се е доверил и е приел парите?

Според него самата логичност на протичащото се буди известни запаси и терзания.

След два дни апелативният съд ще вземе дефинитивно решение дали да остави Ибрямов в ареста за непрекъснато.

 

Източник – bTV

Още вести четете в: България, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР