Прокуратурата и полицията във Враца дадоха ужасяващи подробности за убийството

...
Прокуратурата и полицията във Враца дадоха ужасяващи подробности за убийството
Коментари Харесай

Убиецът от врачанското село гръмнал приятеля си пред очите на семейството му

Прокуратурата и полицията във Враца дадоха ужасяващи детайлности за убийството и самоубийството, които потресоха оряховското село Долни Вадин. То е осъществено пред очите на фамилията на жертвата, разкри окръжният прокурор на Враца Владимир Сираков, представен от Bulnews.bg.

Припомняме, че бруталното закононарушение бе осъществено по време на обичайния събор на селото през вчерашния ден. Малко преди 16 часа 41-годишният причинител влезнал в дома на жертвата, качил се на втория етаж, където имало помещение, обособено като кръчма, и без да споделя нищо извадил револвер и стрелял два пъти в главата на 57-годишния мъж. След това той насочил оръжието към слепоочието си и дръпнал спусъка.

По-възрастният умрял незабавно, а другият бил към момента жив при идването на полицията и незабавните медици. Той бил претрупан в кола за спешна помощ, с цел да бъде превозен към болница, само че по пътя умрял.

И двамата мъже са ловци и се познавали по тази линия, сподели шефът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи Цветко Нинов. Убиецът бил чест посетител в дома на жертвата и във съдбовния ден влезнал като вкъщи си, без никой да се усъмни в желанията му. Мотивите за жестокото действие към момента не са известни, само че най-вероятно са персонални и убийството е от битов темперамент, сподели още шефът на врачанската полиция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР