Прокуратурата, ГДНП, ОДМВР-Плевен, Русе и РУ-Долна Митрополия предприеха действия по

...
Прокуратурата, ГДНП, ОДМВР-Плевен, Русе и РУ-Долна Митрополия предприеха действия по
Коментари Харесай

Арестуваха алоизмамник от Ветово, преквалифицирал се в продавач на пелети

Прокуратурата, ГДНП, ОДМВР-Плевен, Русе и РУ-Долна Митрополия започнаха дейности по откриване на машинация, оповестяват от държавното обвиняване. Специализираната интервенция е подхваната след тъжба на мъж от гр. Тръстеник за осъществена машинация чрез обява в интернет уебсайт за продажба на пелети, дърва за огрев и строителни термопанели .

В хода на взаимните дейности, в град Плевен, е спрян за инспекция товарен автомобил, в който пътували двама поданици на гр. Ветово - на 19 и 23 година И двамата били престъпно проявени.

В купето на автомобила полицейските чиновници намерили и иззели голям брой мобилни апарати, парична сума и банков документ, имащи отношение към разследваната незаконна активност. При последвали процесуални дейности на адреси в гр. Ветово също били открити мобилни апарати, sim-карти и документи.

Към момента 23-годишният е притеглен в качеството на обвинен. Наложена му е мярка за неотклонение " задържане под стража " за период до 72 часа. Събрани са данни за съпричастността му към голям брой измами на територията на цялата страна.

Работата по случая продължава.
 Ало-измамник от Ветово излъгал стара солунчанка
Ало-измамник от Ветово излъгал стара солунчанка

67 и 65-годишни българки са му помагали също
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР