Прокуратурата е започнала проверка по сигнал на Божидара Овчарова -

...
Прокуратурата е започнала проверка по сигнал на Божидара Овчарова -
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва сериен тормоз над жени след сигнал на Мис Стара Загора

Прокуратурата е почнала инспекция по сигнал на Божидара Овчарова - Мис Стара Загора 2018 - за систематичен тормоз и изнудване на млади дами в града от страна на " колекционери на голи фотоси ".

Овчарова разгласява клип в TikTok, в който твърди, че карцерът на охранителя Георги Николаев Георгиев за бруталното нахлуване над 18-годишно момиче с макетен нож и остригване на главата не е първият сходен случай.

" Сюжетната линия от 2015 година насам не се е трансформирала - голи фотоси, остригване, побой, а по-късно дори и обществено линчуване. Този проблем не е случаен случай в Стара Загора. Това е нрав. Изобщо не се учудих, когато чух цялата история, тъй като е типично по старозагорски. Голи фотоси се популяризират на девойки. Въпросното момче е един от най-големите колекционери на голи девойки в Стара Загора, тъй че всичко в този живот се връща ", споделя още тя.

Тя твърди, че жертвата на Георгиев е следващата " остригана и пребита ", като споделя още, че в Стара Загора " постиженито на живота ти е да си с защита - там те са най-високо в пирамидата ".

От Районната прокуратура в Стара Загора са се самосеизрали по данните на Овчарова.

" Указано е да се снемат пояснения по събитията, касаещи посочените в изявленията похищения, да се конкретизира времево и с точна фактология къде и какво се е случвало и във връзка с кого. В тази връзка ще бъде изискана информация от ОД на Министерство на вътрешните работи – Стара Загора по отношение на това дали има такава подадена информация в масивите на Министерство на вътрешните работи за интервала от 2015 година до сегашния миг ", се споделя в известието.

Отделно от това ще се изиска информация от полицията, с цел да се разбере " осъществявани ли са инспекции на заведенията в град Стара Загора, с работно време след 23 часа, и дали са установени нарушавания ".

" Ще се обяснява още дали са правени инспекции на лицата, работещи като охранители в заведенията, и има ли нарушавания на условията при тяхното назначение на работа, както и в тази връзка дали са били сигнализирани Инспекция по труда, Национална агенция за приходите или други държавни институции ", споделят още от Прокуратура на Република България.

Едно от нарушаванията по скандалния случай в Стара Загора е, че нощен клуб е държал обвинения като защита, макар че той към този момент е осъждан за престъпно закононарушение.
Скъпи ТикТок, в случай че изтриеш клипа ми еднопосочно показваш, че си НА СТРАНАТА НА НАСИЛНИКА!:)
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР