Прокуратурата е поискала списък с всички български и чуждестранни граждани,

...
Прокуратурата е поискала списък с всички български и чуждестранни граждани,
Коментари Харесай

Прокуратурата поиска пълен списък кой влиза в Министерския съвет

Прокуратурата е поискала лист с всички български и задгранични жители, които са влезнали в постройката на Министерски съвет за интервала 23 февруари - 23-ти март, заяви " Дневник ". Информацията бе доказана от Mediapool. Справката е изискана от прокурор Марина Ненкова по отношение на формирано досъдебно произвеждане, за което към момента няма обществена информация.

Служители на Национална работа за защита са свалили записи от камери и са ги предали на прокурорите. НСО афишира, че няма да разяснява и чака прокуратурата да заяви повече елементи.

Премиерът Кирил Петков назова протичащото се цялостно безсрамие.

" Не съм осведомен дали спецпрокуратурата желае информация за всички влизащи в постройката на Министерски съвет, както питате. Но, в случай че е по този начин това ще е цялостно безсрамие. Знаете, че сега Министерски съвет е контактна точка за Европейската прокуратура. Ако се пробват да видят кой влиза и излиза, кои са хората, които подават сигнали, това ще е следващият бойкот ", разяснява министър председателят Кирил Петков.

Петков сподели, че ще разпореди инспекция и ще разбере дали е по този начин.

" Ако се окаже правилно, това би бил следващото безсрамие на спецпрокуратурата. Трябва да се види доста деликатно дали се пробват да управляват хората които дават сигнали, тъй като за разлика от протичащото се в този момент сигналите, идващи в Министерски съвет, свързани с еврофондовете, непосредствено отиват при госпожа Кьовеши ", добави Петков.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР