Прокуратурата е един репресивен орган, нямаме нужда от главен прокурор,

...
Прокуратурата е един репресивен орган, нямаме нужда от главен прокурор,
Коментари Харесай

Делян Добрев: Прокуратурата е репресивен орган, нямаме нужда от главен прокурор

Прокуратурата е един наказателен орган, нямаме потребност от основен прокурор, това написа депутатът от ГЕРБ Делян Добрев във " Facebook ". Постът му е реакция от информация от през днешния ден, че прокуратурата желае да бъде свален депутатския му имунитет, поради от преди 9 години. То визира дейности на Добрев като министър на стопанската система, енергетиката и туризма в първия кабинет на Бойко Борисов в интервала от 2012 до 2013 година

" По време на кабинета Орешарски " ръководещите " ни натискаха поред, с цел да ни изчегъртат. Мен, Иво Московски, Влади Горанов, Краси Стефанов и други... Който не поддаде, му образуваха по едно дело. Така се снабдих с безусловно кухото дело за занемареност ", изяснява Добрев.

 ГЕРБ няма да поддържа свалянето на нито един депутатски имунитет ГЕРБ няма да поддържа свалянето на нито един депутатски имунитет

Той добавя, че делото 9 години е държано на трупчета, като от време на време е викан в следствието, без то да се приключва или да се внася в съда.

" Станах " безконечният обвинен ". И по този начин до 15.04.2022 година, когато получих разпореждане за преустановяване от 15 страници с в детайли разказани претекстове за какво няма осъществено закононарушение. Броени дни откакто основният прокурор Иван Гешев се закани по малкия екран да мачка политиците, прочетох в медиите, че ми възобновяват делото, за което самата прокуратура написа 15 страници доказателства по какъв начин не съм отговорен. Какво съгласно вас е това? Репресия. Мачкат те, тъй като Главният прокурор по този начин е решил. Прави са сътрудниците от Демократична България - не ни би трябвало Главен прокурор! Няма никакво значение по какъв начин се споделя той. Имената се сменят, репресивната машина остава ", написа още Добрев.

Той приключва поста си с хаштага #НеНиТрябва #ГлавенПрокурор

На специфичен брифинг през днешния ден от ГЕРБ оповестиха, че на нито един депутатски имунитет в миг, в който се прави тежка правосъдна промяна.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР