Прокуратурата дава 165 000 лева с ДДС за ремонт на

...
Прокуратурата дава 165 000 лева с ДДС за ремонт на
Коментари Харесай

Прокуратурата дава 165 бона за вила в Боровец

Прокуратурата дава 165 000 лв. с Данък добавена стойност за ремонт на своя образователна база в курорта Боровец, написа Lupa.bg. Обявата в уеб страницата за публични поръчки е качена през вчерашния ден, 28 юни.
Златен парцел на морето изуми всички с рекордна цена! (СНИМКИ)


Според информацията парите са за възобновяване на триетажна вила, в това число и покрива, слагане на тръби на ВиК апаратура, ремонт на терасите, слагане на нови фаянсови плочки, където е належащо. Ремонтните действия включват унищожаване и възобновяване на улични и тротоарни настилки, ровове, диги и трамбоване на земни почви, както и заустване във водосъбирателни шахти. Наред с това прокуратурата желае нови климатици и отоплителни уреди в базата.

От обявата излиза наяве, че парите са от бюджета на държавното обвиняване, няма европейско финансиране. Критерият за избор на фирма-строител ще е най-ниска цена на подадената оферта.

Срокът за осъществяване на строителните и монтажни работи не би трябвало да е повече от 60 календарни дни. Срокът за подаване на предложения е 17 ч. на 8 юли.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР