Прокуратурата беше наясно с пътуването ми до Дубай. Това беше

...
Прокуратурата беше наясно с пътуването ми до Дубай. Това беше
Коментари Харесай

Васил Божков: Прокуратурата знаеше за пътуването ми до Дубай

" Прокуратурата беше наясно с пътуването ми до Дубай. Това беше планувано бизнес пътешестване, след което трябваше да летим до Дубай ".

Тази версия разви в за предаването " Политически НЕкоректно " по БНР предприемачът Васил Божков, което се излъчваше и от профила му във Facebook. Изявлението идва към една година, откакто проверяващите управляващи започнаха обиски в парцелите на предприемача поради хипотетични закононарушения. В момента на акцията той изненадващо се оказа в Дубай. Там бе арестуван в Дубай, след което българските управляващи желаеха неговото изгонване. До момента обаче няма решение на управляващите в ОАЕ за негово връщане.



Пред БНР Божков изясни, че не е бил предизвестен за готвената акция против него, само че прокуратурата е била наясно с пътуването му до Дубай и след това – до Тайланд, защото частният му аероплан е извадил позволение за курса седмица по-рано.

Божков изясни, че доста му се желало да се прибере в България, само че това щяло да е нелегално, защото с него се правили процедури по българското искане за екстрадиция и за издирването му от Интерпол.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР