Прокуратура и полиция започнаха спешно разследване на сигнал подаден от

...
Прокуратура и полиция започнаха спешно разследване на сигнал подаден от
Коментари Харесай

Прокуратура и полиция издирват перверзник от Кресна! 14-годишно момиче, нападнато на стълбищна площадка от маскиран мъж, който със сила извършил нещо гнусно

Прокуратура и полиция започнаха незабавно следствие на сигнал подаден от отдела за " Закрила на детето " в Сандански. Според сигнала, е изработен опит за обезчестяване на 14-годишно момиче, което се отглежда от професионален приемен родител в Кресна. Инцидентът е от преди няколко дни, а нападението е станало рано сутринта. Излизайки от вкъщи си, 14-годишната е била нападната от мъж с маска на лицето, който със мощ и закани събул панталона и бельото и, хванал ръцете и и почнал да я опипва.

Не се поддал на опитите за опозиция, до момента в който удовлетвори нагона си, след което избягал. Момичето неотложно споделило с приемния си родител и отдела за " Закрила на детето " в Сандански, било шокирано и извънредно уплашено. Прегледано е от доктор, и е открито, че няма обезчестяване, само че е нанесена сериозна психологична контузия на жертвата на нападението. Полицията стартира работа по търсене на нападателя.

П. Колев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР