Прокремълската банда “Нощните вълци” вече няма да може да се

...
Прокремълската банда “Нощните вълци” вече няма да може да се
Коментари Харесай

ЗАБРАНА: „Нощните вълци“ на Путин няма да могат да влизат в България заради санкциите на ЕС


Прокремълската тайфа “Нощните вълци” към този момент няма да може да се вози из Европа заради новите наказания, наложени против Руската федерация.

Александър Залдостанов, водачът на бандата, трима негови сътрудници и самият регистриран в Москва клуб на мотоциклетистите бяха добавени към черния лист на Европейски Съюз, разискван от посланиците в понеделник.

69-годишният мъж е глобен за „ дейна поддръжка на съветската държавна агитация посредством обществено отказване на правото на Украйна на държавност и приканване за „ денацификация “, както и „ деукраинизация “ на страната “, се споделя в документа, представен от EUobserver.

Един от сътрудниците му, Йозеф Хамбалек, е словашки жител, който е " президент на европейската част " на бандата.

И Словакия ще би трябвало да замрази активите му и да го спре да минава в други страни от Европейски Съюз, в случай че възбраната бъде контрактувана по-късно тази седмица.

Новият черен лист е ориентиран към 47 лица и осем организации, както и възбрана за импорт на съветско злато.

Списъкът включва Сергей Собянин, кметът на Москва, двама съветски артисти, упрекнати в провоенна агитация (Сергей Безруков и Владимир Машков), и съветски магнат (председателят на Ростех Сергей Чемезов).
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР