Проклятия… Това е реалност или просто суеверие? Въпреки че в съвременния

...
Проклятия… Това е реалност или просто суеверие?
Въпреки че в съвременния
Коментари Харесай

3 вида ужасни проклятия, които наистина съществуват

Проклятия… Това е действителност или просто поверие?

Въпреки че в актуалния напредничав свят концепцията за проклятието е малко остаряла, тя към момента съществува.

Съществуват ли проклятия?

Може да наподобява необичайно, само че даже Библията споделя доста по тази тематика. Проклятието е свръхестествена мощ, която работи, с цел да ни навреди и да ни унищожи и/или да ни попречи да получим благословение.

Християните имат вяра, че сега, в който Исус е починал на кръста, той е изкупил човечеството от проклятията и ни е разрешил да наследим Божието благословение. Смята се, че това благословение е по-мощно от всяко най-ужасно проклинание.

Какви проклятия съществуват и по какъв начин да се оправим с тях?

В тази публикация ще поговорим за трите най-често срещани вида проклятия:

1) Семейно проклинание

Семейното проклинание минава през фамилната линия от едно потомство в друго.

Ние получаваме духовно завещание от нашите родители и това духовно завещание включва както благословии, по този начин и проклятия.

Библията споделя, че проклятието се простира до третото и четвъртото потомство. Това значи, че греховете и разрушителните дейности, които родителите правят, ще обиден децата и внуците им.

Ето за какво, преди да извършите нещо неприятно, помислете за това, че вашите деца, внуци и правнуци ще заплащат за това.

2) Словесни проклятия

Думите ни имат голяма мощ. Това, което споделяме, е способно по едно и също време да ни помогне и да ни аргументи най-голяма щета. Библията споделя следното:

“От една и съща уста идва благословението и проклятието. ”

Нашите думи имат способността да носят поддръжка и благословии на другите, само че те също могат да донесат проклинание.

Можем да бъдем прокълнати от думите, които другите хора споделят. Най-страшното проклинание е проклятието, произнесено от близки и родственици. Преди всичко това се отнася до проклятията, идващи от устата на майката или бащата.

Бъдете изключително деликатни във вашите изказвания. И даже в гнева си, в никакъв случай не изказвайте ужасни неща, за които по-късно ще съжалявате.

Много от нас просто би трябвало да се освободим от силата на разрушителните думи, с цел да отидем оттатък проклятията, които са били освободени в тази посока.

3) Окултни проклятия

Последният вид проклинание, което би трябвало да се спомене, е проклятието, което се основава съзнателно от тези, които се занимават с окултни практики.

Става въпрос за хора, които се занимават с магьосничество, вземат участие в сатанизма и други тъмни каузи. Тези хора постоянно се пробват да проклинат другите посредством ритуали, вълшебства и цяла поредност от демонични дейности.

Вижте още: Кога ще имате шанс? Таблицата ще ви подскаже!

Така че вашият неприятел може да ви нападна посредством окултни практики. Ако мислите, че има проклинание върху вас, можете да бъдете освободени от него единствено благодарение на молитва.

Всеки от нас обаче би трябвало да разбере, че проклятието не е нещо, от което би трябвало да се опасяваме. Ако вършим всичко вярно, не правим неприятни каузи и живеем съгласно Божиите стандарти, проклятието няма да има мощ върху нас.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР