Проклятие е да имаш гърди, които не спират да растат

...
Проклятие е да имаш гърди, които не спират да растат
Коментари Харесай

Болест: Гърдите на тази моделка не спират да растат, набъбна...

Проклятие е да имаш гърди, които не стопират да порастват и тежат като щанги. Това открива по сложния метод австралийската моделка Памелия, която страда от рядко заболяване, поради което гърдите й към този момент „ вървят “ на три крачки пред нея. Само за година млечните жлези на 27-годишната гърла порастват с 4 размера, а гръдната й обиколка - с 14 см.

„ Ужасно е ", безапелационна е моделката, като това, че не може да си откри блузи, които да й станат, е най-малкият й проблем. " Боли ме гърбът, боли ме кръстът, боли ме вратът, не мога да дремя обикновено. В началото беше занимателно да виждам по какъв начин порастват, само че към този момент няма нищо занимателно ", оплаква се Памелия.

Тя отива на доктор, който я диагностицира с гигантомастия - положение, при което гърдите просто не стопират да порастват. То евентуално се дължи на хормонално увреждане. Памелия възнамерява да си направи интервенция за смаляване на бюста, само че желае преди този момент да забременее и роди. Тя има 7-годишна щерка.

„ Не мога да се покажа на улицата. Хората не стопират да ме зяпат и да ме съдят. Мислят, че съм си наблъскала бомбастично количество силикон, с цел да се върша на забавна, а истината е, че нищо не съм правила, с цел да имам подобен бюст “, продължава мацето, което мечтае за естествен живот и всекидневие, написа „ България през днешния ден ”.
 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР