Проклет да бъде Велико Минков сега и навеки! Проклети да

...
Проклет да бъде Велико Минков сега и навеки! Проклети да
Коментари Харесай

Габриела Славова към Велико Минков: Ако имаш дете, ще му кажа истината за теб, като те види ще бяга и ще пищи

„ Проклет да бъде Велико Минков в този момент и завинаги! Проклети да са всичките му помагачи, обладани от демони изчадия като него. Амин, амин, амин! Ако имаш дете, ще му кажа истината за теб, като те види ще бяга и ще пищи “.

Това написала Габриела Славова на хипотетичния татко на второто й дете Велико Минков.

За известието показа самият той в обществената мрежа Фейсбук, където в пост благодари на всички подкрепили го в този сложен за него миг.

„ Пиша този пост, с цел да изкажа големи благодарности на всички другари, познати и непознати, които ми писаха на персонално и показаха поддръжка в мненията през последните изпълнени с потрес и тъга за мен дни, около убийството на моя другар и приятел по бащина орис Пейо Пеев. Бог да го елементарни!

В същото време тези дни се трансфораха и във въртележка от боязън, че синът ми е в ръцете на убийци – които, за жалост, са личните му майка и баба, след това наслада, че е изведен от жилището на тези свръхопасни хора, нерешителност къде е в действителност и кой се грижи за него и най-после глътка успокоение, че се оказа в много по-сигурни ръце, в сравнение с тези на личната му майка, Габриела.

Иванка Пеева, благодаря ти безпределно за грижите, които полагаш сега за моя непълнолетен наследник! Все отново, няма по какъв начин да не отбележа, че ще съм в действителност спокоен, когато за него се грижи биологичния му татко.

Благодаря ви отново за изразената поддръжка и помощта, която обилно предложихте! Благодаря ви и за доверието, което изразихте за морала в моите дейности във виелицата на протичащата се безумна и необяснима гнусота “, написа Велико в своя фейсбук профил.
Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР