Прокламираното участие на Мария при Мон Дьо не само не

...
Прокламираното участие на Мария при Мон Дьо не само не
Коментари Харесай

Сринаха със земята Мария след интервюто й при Мон Дьо по Нова тв: Долнопробна жена без никакви таланти!

Прокламираното присъединяване на Мария при Мон Дьо освен не даде изясненост за персоналния живот на една  от най- скандалните фолкаджийки, а напряко взриви мрежата с отрицателни мнения за меркантилната певица.

Фенка на предаването „ Събуди се ” освен не е удовлетворена от Отварачката, а напряко я съкруши с коментар. Дамата написа следното като упрекна чалгаджийката в заучени и тъпи пози: „ Очакванията за това изявление бяха огромни, само че нищо не се получи. Драга, моя, знаеш ли, че има хора, които не слушат тъпата ти музика? А ти изкарваш пари с изключение на от мъжете си и от нас. Взела си се доста на съществено!!! Вместо да приказваш за това, което ти се случи и да дадеш повече публичност за насилието над дами, ти единствено се кикотиш! Едно младо накълцано момиче застана пред цяла България, а нашата Мара сподели в ефир, че щяла да си остави телефона за връзка с нея и се разгласи за жена без пороци! По-грозно изявление не съм чувала до в този момент, а тя по този начин учи и щерка си и сподели, че не си интелигентна жена, а долнопробна такава  без гений. Която се продава непременно! Колкото и да триеш мненията хората не са глупави! Трябваше да се откажеш вечно от музиката  тъй като си бездарна и скучна, не е обикновено най-голямото ти достижение в живота до в този момент да е оная гадна реклама  за бира, от която потегли грозното ти название Отварачката! "

А различен сърдит почитател прибавя: ”Крие персоналния си живот, само че не пропусна да захапе бащата на щерка си, че не й обръща задоволително внимание, извънредно грозна постъпка! ”

Автор: Facebook

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР