Прокламациите за нова зора за японските акции бяха редовно явление

...
Прокламациите за нова зора за японските акции бяха редовно явление
Коментари Харесай

Ралито на японския пазар няма солидна подкрепа

Прокламациите за нова зора за японските акции бяха постоянно събитие през последното десетилетие - предопределено неведнъж да се оказва прибързано. Сега наподобява, че е в ход преуспяващ бик бягство. Оптимизмът към момента се нуждае от по-фундаментална поддръжка.

Вярно, някои промени във вътрешната политика имаха позитивен резултат. Правителството от дълго време упорства за самостоятелност на бордовете на фирмите, с цел да насърчи повече внимание към потребностите на акционерите. Между 2014 година и 2022 година броят на участниците на Токийската фондова борса с ръб с трети или повече самостоятелни шефове се повиши над 90 % от дребен %, отбелязва американският фонд управител GMO. Корпоративните отровни хапчета са намалели на половина.

Това значи, че враждебните поглъщания са по-вероятни. Токио в този момент също предизвиква целевите бордове на шефове на компании да покажат по какъв начин биха могли да основат толкоз стойност, колкото е наградата за усвояване на който и да е покупател, споделя Питър Таске...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР