Прокълната ли е "Фермата"? Това се питат всички след поредната

...
Прокълната ли е "Фермата"? Това се питат всички след поредната
Коментари Харесай

Шок в мрежата: Прокълната ли е "Фермата"?

Прокълната ли е "Фермата "? Това се питат всички след следващата акцидент в риалити формата, който започва в родния тв ефир преди седмица и нещо.

Първо състезателката по мотоциклетизъм Габриела скъса менискус, по-късно гайдарят Стоян беше размазан от дървена талпа, а в този момент и македонецът Миро пострада. Той се хлъзна по време на работния развой и му се наложи да скочи от покрива, с цел да предотврати по-сериозно рухване с резачка в ръка.

"Точно бях взел резачката, когато се хързулнах по покрива. За секунди взех решение, че е по-добре да падна на краката си, вместо по тил или върху главата си ", описа той след тежкия случай. При приземяването си македонецът се контузи тежко - десният му крайник посиня и грубо се поду към глезена.

Миро се опита да издържи, само че до вечерта към този момент виеше от болежка и не можеше да върви. Той ще би трябвало за малко да напусне шоуто, с цел да му бъдe нaпрaвeнa рeнтгeнoвa cнимкa. Останалите участници останаха мощно притecнeни и прeдлoжихa дa нaпрaвят курбaн c нaдeждaтa тoвa дa cлoжи крaй нa нeщacтиятa.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР