Прожекцията ще се състои на 23 ноември и ще бъде

...
Прожекцията ще се състои на 23 ноември и ще бъде
Коментари Харесай

Гледайте култовия филм THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW

Прожекцията ще се състои на 23 ноември и ще бъде придружена с тематично празненство, отдадено на THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW - рок-хорър-мюзикъл от 70-те години.

Партито след прожекцията е в ръцете на JULIETA INTERGALACTICA и Илка и Toшко (Vintage Sofia / Gentlemen’s Mood). Както прилича, ще се слуша страшна музика - от дарк диско, електро, new beat до рок и пънк, и, несъмнено, ще се пият страшни коктейли.

**
За кино лентата:
Сценарият на THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW несъмнено втрещява и приковава вниманието, като, парадоксално, в същността си съставлява гальовен (по собствен си начин) рок мюзикъл със запаметяващ се саундтрак.
По това време множеството от този вид филми са черно-бели и противоположно на общата наклонност THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW е изпълнен с крещящи цветове, подсилващи ексцентричността на историята. Най-общо казано, филмът е превъзходен микс от old-school horror, comedy и sci-fi.
THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW започва като нискобюджетна кино акомодация (B-MOVIE) на скандално за времето си бродуейско зрелище. В следствие, с бюджет от 1,4 милиона $ за цялата продукция, филмът си връща звездните $140.2 милиона, превръщащ се от нискотарифен sci-fi в чупещ върхове box office. THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW безапелационно печели паметен статут, с помощта на който в продължение на десетилетия заема челно място в листата на най-касовите и играни спектакли на Broadway за всички времена.

Историята се върти към Брад и Джанет (Бостуик и Сарандън), които катастрофират по време на стихия някъде из Охайо. Търсейки заслон, те попадат в имението на ужасяващия доктор Франк-н- Фуртер - роля, брилянтно изиграна от младия Тим Къри.
Скоро нашите хора се оказват в средата на интергалактическа спогодба на извънземни транссексуални от планетата Транссексуал, намираща се в галактиката Трансилвания…
Останалото… ще се случи в нощта на 23 ноември. Ако не ви е боязън.
Режисьор: Jim Sharman
С присъединяване на: Tim Curry & Susan Sarandon
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР