Производствената дейност е един от най-важните сектори на българската икономика,

...
Производствената дейност е един от най-важните сектори на българската икономика,
Коментари Харесай

Има решение на проблема с липсата на складови площи във Варна | Логистичният парк Безмитна Зона Езерово - идеална локация, съвременна инфраструктура и конкурентни цени

Производствената активност е един от най-важните браншове на българската стопанска система, който способства с 18,3% за на страната през 2020 година. Тя обгръща разнообразни области, като рандеман, преправка, енергетика, водоснабдяване и други

Варна и районът са измежду най-активните зони за складово-производствена активност в България. На какво се дължи това?

● Геостратегическото състояние на Варна
● Развитието на пристанищната инфраструктура
● Наличието на високо квалифицирана работна ръка

В резултат на това търсенето на складови и индустриални площи във Варна непрестанно нараства. Това се удостоверява и от, съгласно които през 2022 година размерът на складовата повърхност във Варна е достигнал 1,3 млн. кв. м., което е нарастване с 10% по отношение на миналата година.

Липсата на задоволително площи за логистични действия в района се отразява отрицателно на бизнеса. Това води до повишение на цените, понижаване на успеваемостта и затруднено развиване на бизнеса.

В сърцето на индустриалната зона на село Езерово, изпъква като обещаващ хъб за развиване на индустриалната и складовата активност. Съчетавайки отлична локация със модерна инфраструктура, този парк дава идеални благоприятни условия за бизнес вложения.

Локацията като основен фактор за триумф

Венелин Бабанов, управител и съучастник в Нов Дом 1, отбелязва, " Локация, локация, локация " - тези думи не инцидентно звучат като класика в света на недвижимите парцели. Логистичният парк е ситуиран единствено на 10-15 км от пристанище “Варна-Запад ”, осигурявайки бърз и безпроблемен импорт на индустриални първични материали и артикули.

Инфраструктурни преимущества

Освен с географското преимущество, общината Белослав, в която се намира Логистичния парк, се отличава с млада и динамична общественост. Тук нещата се случват бързо и с съответна поддръжка от страна на управата. Самият парк е елементарно наличен до главните автомагистрали като Аспарухов Мост, Магистрала Черно Море, и Магистрала Хемус, предоставяйки непостижим достъп до извънградска среда и град Варна.

За евентуалните вложители и бизнеси

Венелин Бабанов споделя, " Главната тенденция на Лoгистичния парк е към дребните и междинните бизнеси, които имат упоритости за разгръщане. " Паркът дава идеално систематизиране на пространството, като обезпечава нужните условия за маневриране на ТИР-ове, паркиране и елементарен достъп. С разнообразието от налични площи и конфигурации, бизнесмените могат да изградят новаторски производствено-складови обекти, които дават отговор на техните характерни потребности.

Персонализация на пространствата

Сградите в се отличават с работна височина от 8 метра и входове към складовете с огромни отвори, подобаващи за разнообразни типове действия. Площите и конфигурациите, предлагани в диапазона от 395 кв.м до 1800 кв.м, дават на бизнесмените еластичност при построяването на техните бизнес обекти.

Финансови модели и тласъци за вложителите

" Абсолютно атрактивна и конкурентна цена от 750 Евро/м2. ", добавя Венелин Бабанов. Този финансов модел се добавя с добра скица на разсрочено заплащане, която улеснява вложителите през процеса на покупка. Това комбиниране от конкурентна цена и гъвкави финансови условия прави вложенията в Логистичния парк " Безмитна Зона Езерово " още по-привлекателни.

Перспективи за бъдещето и въздействието върху вложенията

Логистичният парк не съставлява единствено изолирана инвестиция. Със своето разположение и идея на развиване, този хъб притегля нови бизнеси в района, които способстват за икономическото развиване. Прогнозите за бъдещето на Логистичния парк " Безмитна Зона Езерово " са обещаващи, а въздействието му върху вложенията на притежателите на парцелите в района се обрисува като доста и устойчиво.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР