Производителят на спортни обувки и облека Skechers няма намерение да

...
Производителят на спортни обувки и облека Skechers няма намерение да
Коментари Харесай

Skechers последва примера на Adidas и изхвърли рапърa Кание Уест от бизнеса си

Производителят на спортни обувки и облека Skechers няма желание да работи повече с Кание Уест. Компанията заяви, че нейни чиновници са ескортирали Йе, прочут преди като Кание Уест, от корпоративен офис в Лос Анджелис, откакто рапърът и фешън дизайнер се появил без покана, пише Ройтерс.

Коментарите на Skechers идват ден откакто марката за спортно облекло Adidas приключи партньорството си с Уест, след поредност от антисемитски мнения от страна на звездата.

" Ние осъждаме неотдавнашните му разграничителни забележки и не толерираме антисемитизма или каквато и да е друга форма на тирада на омразата ", безапелационни бяха от Skechers.
 Adidas ще смени основния си изпълнителен шеф Каспер Рорстед през 2023 година
Adidas ще смени основния си изпълнителен шеф Каспер Рорстед през 2023 година

Той ще напусне поста си три години преди договорът му да изтече.

Компанията за облекло Gap Inc, която приключи връзката си с West през септември, също предприе незабавни стъпки за унищожаване на продуктите на Yeezy Gap от своите магазини и затваряне на YeezyGap.com.

Акциите на основаната в Калифорния Skechers се покачиха с близо 1% в разширената търговия, откакто затвориха с съвсем 10% в сряда.
 Adidas продава Reebok на загуба
Adidas продава Reebok на загуба

Authentic Brands Group ще купи марката за 2,5 милиарда $

Във вторник компанията предвижда продажби за настоящото тримесечие под прогнозите на Уолстрийт, откакто пропусна упованията за облагите за третото тримесечие, развалени от по-високи оперативни разноски и удар от валутните курсове.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР