Производителят на луксозни спортни електромобили Polestar обяви, че продажбите на

...
Производителят на луксозни спортни електромобили Polestar обяви, че продажбите на
Коментари Харесай

Polestar с летящ старт на 2023 година

Производителят на първокласни спортни електрически автомобили Polestar разгласи, че продажбите на марката през първата четвърт на годината са достигнали равнище от към 12 000 единици, което съставлява нарастване от съвсем 26% в съпоставяне със същия интервал на 2022-а.

" 2023 ще бъде още една година на огромен напредък за Polestar, като ние разширяваме портфолиото си и продължаваме да развиваме нашата комерсиална мрежа ", разяснява Томас Ингенлат, изпълнителен шеф на Polestar. " Като допълнение към сериозното възобновяване и усъвършенстване, които направихме по Polestar 2, ние предвиждаме да стартираме производството на нашия мощно предстоящ електрически SUV модела Polestar 3 през лятото, а скоро по-късно ще лансираме Polestar 4- едно преобразено SUV Coupe ".

През календарната 2022 година, Polestar регистрира продажбата на повече от свои коли, а упованията за 2023-а са свързани с растеж в бизнеса от съвсем 60% до равнище от към 80 000 единици.

ще се създава на два континента, а бъдещите му притежатели ще могат да разчитат на мощ от до 517 конски сили и въртящ миг от до 910 Нм. Базовата цена на модела е избрана на 89 900 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР