Производителят на двигатели Rolls-Royce обяви планове за съкращаване на разходите,

...
Производителят на двигатели Rolls-Royce обяви планове за съкращаване на разходите,
Коментари Харесай

Основният ремонт на Rolls-Royce за съкращаване на разходите „в момента е в ход“, тъй като се движи към печалба от 2,4 милиарда британски лири

Производителят на мотори Rolls-Royce разгласи проекти за редуциране на разноските, съгласно които ще редуцира до 2500 работни места до края за идната година бяха „ в прогрес “, защото се завъртяха до 2,4 милиарда английски лири (2,8 милиарда евро) годишна облага.

Специалистът по аерокосмическо инженерство регистрира законоустановените облаги преди налози за 2023 година против загуби от £1,5 милиарда (1,75 милиарда евро) през 2022 година, подсилени от икономии на разноски и по-добри от предстоящите доходи.

Базовите оперативни облаги се удвоиха до 1,6 милиарда паунда за 2023 година по отношение на 652 милиона паунда (761 милиона евро ) миналата година, защото приходите скочиха с 22 % до 16,5 милиарда паунда.

Ролс сподели, че към този момент е доставил към 150 милиона паунда от своята цел за икономисване на разноски от 400 до 500 милиона паунда, оповестена през октомври, когато той разкри, че сред 2000 и 2500 функции ще бъдат включени като част от проектите.

Групата сподели: „ Нашите дейности за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР