Производителят на бутилирана вода Девид ЕАД има нов финансов директор.

...
Производителят на бутилирана вода Девид ЕАД има нов финансов директор.
Коментари Харесай

Девин има нов финансов директор

Производителят на бутилирана вода " Девид " ЕАД има нов финансов шеф. На поста застава Лидия Тасева-Пеева. Тя е работила финансист в PricewaterhouseCooper в продължение на 15 години, където последно е заемала позицията старши управител.

Работата ѝ досега включва ръководството на финансовите резултати и вложения за интернационалните компании в разнообразни браншове, в това число бранша на бързооборотните артикули, недвижими парцели, промишлено произвеждане и комунални услуги.

Лидия Тасева-Пеева е ученик на Софийския университет със компетентност " Финанси, банково дело и бизнес администрация ", квалифициран експерт-счетоводител в България и член на Асоциацията на дипломираните експерт-счетоводители във Англия (ACCA, една от най-големите интернационалните финансови асоциации).

" Девин " има нов изпълнителен шеф

Начело на компанията застава Борислава Налбантова

Назначаването ѝ на позицията на финансов шеф идва откакто при започване на април Борислава Налбантова стана изпълнителен шеф. Преди това Нелбантова беше основен финансов шеф.

" Девин " ЕАД е учредена през 1992 година, като в началото е основана като публично-частно партньорство сред физически лица и община Девин. През 1999 година компанията е преобразувана в акционерно сдружение със 100% частен капитал. Към момента компанията е водач на пазара на бутилирана вода в България и е извънреден дистрибутор на енергийните питиета Red Bull и плодовите сокове Granini за България.

В края на 2016 година белгийската група Spadel закупи " Девин ". Тогава компанията стана мажоритарен притежател с дял от 93,29% от акциите, като преди този момент те бяха благосъстоятелност на Advert International. Сделката тогава беше на стойност от €120 милиона.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР