Производителят на автомобили Volvo Cars представи М – нов бранд,

...
Производителят на автомобили Volvo Cars представи М – нов бранд,
Коментари Харесай

Volvo вече няма да е само автомобилна компания

Производителят на коли Volvo Cars показа М – нов бранд, който ще разшири световно мобилните интервенции на компанията, осигурявайки благонадежден достъп по поръчка за коли и услуги посредством интуитивно приложение. Освен това, М ще се запознае с потребностите, желанията и навиците на клиентите, персонализирайки връзките с тях. М ще дебютира напролет на 2019 година в Швеция и Съединени американски щати.

„ Volvo Car се трансформира в освен това от автомобилна компания. Ние разбираме, че градският консуматор премисля обичайното владение на кола. Ние се развиваме, с цел да станем пряк снабдител на услуги в границите на новата ни задача под наслов „ Свободата да бъдеш мобилен “, съобщи Хакан Самуелсон, президент и основен изпълнителен шеф на Volvo Cars.

M създава лична технология, която изследва потребностите на потребителите, вместо единствено да ги осведоми от кое място могат да си вземат кола.

„ Услугите, които понастоящем се оферират, са свързани най-вече с други възможности на такси или публичен транспорт”, изясни Бодил Ериксон, изпълнителен шеф на Volvo Car Mobility.

„ Ние се отличаваме по това, че се фокусираме върху метода, по който хората употребяват колите, които имат. Нашата цел е да предложим същинска опция на това прекарване. Това ще ни разреши да живеем както желаеме, да вършим нещата съгласно личните си разбирания и да спестим скъпо време. Виждаме опция да предложим първокласно прекарване “.

В допълнение на екипа от висококвалифицирани софтуерни инженери, М черпи от 20-годишния опит на Sunfleet – пионерът в шерването на коли в границите на Volvo Car Group. Sunfleet е водеща компания за шерване на коли в Швеция с 500 000 покупко-продажби годишно и автопарк от 1700 коли. Тя ще бъде изцяло интегрирана в М през 2019 година, като услугата ще бъде налична за всички съществуващи членове на Sunfleet.

„ Мобилността претърпява фундаментална промяна и Volvo Cars е водеща фигура в този развой. Стартирането на М ще сътвори нови източници на доходи за Volvo Cars и ще бъде неразделна част от упоритостта на компанията да построи повече от 5 милиона директни връзки с консуматори доникъде на идващото десетилетие “, добави Самуелсон.

„ Стокхолм, Швеция, където към този момент организираме необятни проби, ще служи за бъдеща база за развиване на М. Подробни бета-тестове ще се проведат през есента “, съобщи Бодил Ериксон. Повече информация за М ще бъде оповестена по-късно тази година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР