Производителка на картофи от град Ракитово, област Пазарджик, е блъснала

...
Производителка на картофи от град Ракитово, област Пазарджик, е блъснала
Коментари Харесай

Жена блъсна служител на Напоителни системи, докато бяга от полицията

Производителка на картофи от град Ракитово, област Пазарджик, е блъснала с буса си служащ от "Напоителни системи ", с цел да избегне полицейска инспекция, заяви "Дарик ".

Служителите на реда били извикани от него, откакто открил, че дамата употребява вода, без да е платила, и не съумял да се разбере по различен метод с нея.

Жената е осъдена от Районния съд във Велинград с санкция от 1000 лв., която в този момент апелира пред Окръжния съд.

Пострадалият Васил Б. отишъл да ревизира недоволство на други селскостопански производители - Лещарови, които при платена такса нямали вода за напояване. На място заварил Йорданка, която по изказванията му отклонявала водата към своя равнища с картофи. Скарали се, мъжът повикал помощ на 112 и тръгнал с мотора си да посреща служителите на реда. Тогава тя подкарала буса си, настигнала го и го блъснала, а той паднал до напоителен канал и си блъснал главата (по-късно е открита лека телесна повреда). Йорданка в началото спряла, само че след това тръгнала с буса. При това вратата ѝ се отворила и тя паднала на пътя, като също се наранила.

При последвалата инспекция служителят на "Напоителни системи " бил санкциониран с 1000 лв. от органите на Министерство на вътрешните работи, тъй като се оказало, че кара мотопеда си без брошура.

Подсъдимата пък твърди, че Васил преднамерено се опитал да ѝ препречи пътя, с цел да провокира случай и че нямало конфликт сред буса и мотора. После с помощ от жалващите се Лещарови я измъкнал от купето и тримата я пребили, твърди тя. И упреква Васил, че я тормози от години. Пледира, че е почтена и желае да бъде оправдана.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР