Производителите на смартфони се стремят да добавят по-добър хардуер към

...
Производителите на смартфони се стремят да добавят по-добър хардуер към
Коментари Харесай

Маркетолозите на OnePlus Ace 3 Pro сравняват скоростта на интерфейса с тази на iPhone 15 Pro Max – защото така потребителите използват смартфоните

Производителите на смарт телефони се стремят да прибавят по-добър хардуер към своите флагмани и въпреки това да е един от методите да привлекат масите и да усилят интереса към продукта, това няма огромно значение, в случай че софтуерът не е усъвършенстван.

И маркетолозите на OnePlus Ace 3 Pro взеха решение да се поувлекат с този аспект, като демонстрираха относително видео, в което идният смарт телефон превъзхожда iPhone 15 Pro Max по отмереност на внезапното отваряне-затваряне на приложения. Въпреки че устройството се показва по-добре, това по никакъв метод не показва по какъв начин елементарните хора употребяват смарт телефоните. Но в света на маркетинга всичко е допустимо.

Очаква се OnePlus Ace 3 Pro да бъде оборудван със Snapdragon 8 Gen 3 и да има до 24 GB LPDDR5X RAM в композиция с UFS 4.0 памет. Накратко, той ще бъде претъпкан с нови благоприятни условия. В съпоставяне с него iPhone 15 Pro Max бледнее – най-малко на хартия. Всичко това обаче надали ще убеди огромен брой сегашни консуматори на iPhone да преминат към OnePlus, защото през днешния ден задържането на потребителите е обвързвано със основаването на комфортна и позната екосистема. А и голямото болшинство от потребителите на смарт телефони надали употребяват даже 10% от наличния потенциал.

Рекламният клип демонстрира OnePlus Ace 3 Pro, работещ с ColorOS 14, и като се изключи че показва новия потребителски интерфейс, флагманът показва, че освен отварянето и затварянето на приложенията е безпрепятствено, само че и че потребителят може да минимизира приложенията посредством разнообразни взаимоотношения с екрана. В това отношение iPhone 15 Pro Max отстъпва – тъй като не можете да минимизирате обещано приложение, като плъзнете пръста си от левия или десния ъгъл.

В iPhone 15 Pro Max можете да минимизирате приложение единствено като плъзнете пръста си от долната до горната част на екрана. Освен това в iPhone 15 Pro Max не можете да минимизирате приложения, работещи в пейзажен режим, изпод, което е допустимо в OnePlus Ace 3 Pro. Накратко, компанията се пробва да сътвори усещането, че смарт телефонът предлага по-голяма еластичност при ежедневната приложимост.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР