Произшествието е възникнало около 01:30 ч. на 5 март, 2023

...
Произшествието е възникнало около 01:30 ч. на 5 март, 2023
Коментари Харесай

Младеж се бори за живота си след тежка катастрофа на булевард Липник

Произшествието е зародило към 01:30 ч. на 5 март, 2023 година

Младеж е с заплаха за живота след тежка злополука в Русе тази нощ. Произшествието е зародило към 01:30 ч., оповестяват от полицията. Лек автомобил „ Фиат Стило “ с русенска регистрация, ръководен от 21- годишен, при придвижване по ул. „ Дебър “ в посока бул. „ Липник “, не е спрял на пътен знак „ Б2 “. Шофьорът не е пропуснал движещия се по бул. “Липник “ на пътя с преимущество автомобил „ Фолксваген - Голф “ с русенска регистрация, с 20-годишен лидер, при което двете коли се сблъскват.

След удара сред тях, фиатът удря лек автомобил „ Мерцедес “ с варненска регистрация, ръководен от жена на 23 г, движещ се в противоположна посока от Кръговото в посока КАТ. При случая са потърпевши трима - един тежко ранен с заплаха за живота и двама леко ранени.

Най-тежко потърпевш е водачът на фиата, който е настанен в интензивното поделение на болница „ Канев “ с заплаха за живота, а водачът на голфа и пасажер са с леки пострадвания.

На местопроизшествието е осъществен оглед и по случая е формирано досъдебно произвеждане, по разказа на ОДМВР Русе, в хода на което ще бъдат изяснени аргументите за произшествието.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР