Произходът на Биткойн, първата и най-ценна криптовалута в света, е

...
Произходът на Биткойн, първата и най-ценна криптовалута в света, е
Коментари Харесай

Създаден ли е Биткойн от ЦРУ? AI може да разкрие истината и да търгува с печалби от нея

Произходът на Биткойн, първата и най-ценна криптовалута в света, е обект на спекулации и разногласия от няколко години. Носят се клюки, че Централно разузнавателно управление на САЩ е основало Биткойн като част от загадка интервенция.

Макар че няма съответни доказателства в поддръжка на тези изказвания, новите технологии, като крипто плановете, свързани с изкуствен интелект, като Avorak AI, могат да обезпечат метод за откриване на истината. Ето по какъв начин.

Avorak AI: най-хубавото AI крипто решение

AvorakAI е първото на пазара пакетно блокчейн решение, което разпростира опростени AI принадлежности за крипто търговия и пазарен разбор.  

Avorak AI съчетава укрепената инфраструктура на блокчейн с интелигентността на AI, с цел да обезпечи надеждни системи и усъвършенствани решения.  

Тя дава чатботове, търговски ботове, виртуални асистенти и генератори на изображения и видеоклипове. Avorak вкарва Avorak Write в областта на генерирането на наличие, като има намерение да в профил минусите на съществуващите принадлежности.  

Avorak Write се стреми към авторско и неповторимо наличие посредством своята банка за натурален език и API технология.

Avorak е в средата на ICO, което сега е в шеста фаза, като един AVRK върви по $0.235, откакто нарастна с 291.67%. Закупилите по време на ICO получават спомагателни бонуси и чакат още привилегии при стартирането на Avorak.  

Също по този начин при стартирането един AVRK токен ще коства $1, а листването ще бъде на тържищата Azbit, PancakeSwap, LAToken и Coinsbit.



Връзката сред Централно разузнавателно управление на САЩ и Биткойн

Слуховете и тайните теории допускат, че Централно разузнавателно управление на САЩ е основало Биткойн като част от загадка интервенция за основаване на нова световна валута и наблюдаване на противозаконни транзакции. Някои страни допускат, че Централно разузнавателно управление на САЩ може да държи елементи от Биткойн като част от стратегическите си запаси, до момента в който други настояват, че организацията може да го употребява за интервенции под прикритие.

  Мнозина считат, че Сатоши Накамото не е персона, а код, отнасящ се до разработчиците на Биткойн. Беседата на Гавин Андресен за Биткойн в централата на Централно разузнавателно управление на САЩ подхранва изказванията, само че информация за това какво е било обсъждано към момента не е оповестена. Въпреки всички тези изказвания все още няма съответни доказателства, които да ги удостоверяват.

Въпреки това слуховете не престават да съществуват и доста лица и групи търсят скрити връзки по известни единствено на тях аргументи. Тъй като крипто пространството е очевидец на тази тайнственост, Avorak AI има за цел да постави край, хвърляйки светлина върху тази спорна тематика, само че откритията няма да са безвъзмездни. Може би част от истината би могла да бъде разполагаем на притежателите на AVRK в бъдеще.

Как AI на Avorak ще вдигне завесата на Сатоши

AI прави чудеса в други промишлености, в това число галактическата, автомобилната, военната, строителната и здравната, като сполучливо проучва огромни размери от данни.

AI крипто плановете играят сходна роля на крипто пазарите, както е обяснено във видеоклипа на CryptoTV в YouTube. Avorak AI ще употребява опциите на Avorak Trade за разбор на исторически данни и следене на инфраструктурата на Биткойн за вероятни връзки с обширната си банка данни на натурален език.

Avorak AI може да употребява своите логаритми, с цел да разкрие модели и връзки, които нормално убягват на човешките проверяващи и да помогне да се хвърли светлина върху истината за произхода на Биткойн.

Докато необятните полемики за разкриването на Биткойн преобладават в платформите на обществените медии, разнообразни заинтригувани групи виждат опция да се възползват от всяка разкрита нова информация.  

Междувременно Биткойн се търгува и към момента се държи на равнище към $27,500. От Avorak Trade намекнаха, че към края на май може да доближи $30,000, а евентуалните вложители могат да купят Биткойн посредством eToro.

Заключение

Дилемата Биткойн-ЦРУ е спорен спор, който продължава с години и няма явен отговор. Въпреки това, навлизането на изкуствения разсъдък в крипто пространството може да предложи ново измерение за откриване на истината, а вложителите могат да се възползват от нов взор върху крипто пазара.  

Получете повече информация за Avorak AI и ICO-то на плана тук:

Уебсайт: https://avorak.ai

Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР