Проходът Превала“, в област Смолян остава затворен за движение на

...
Проходът Превала“, в област Смолян остава затворен за движение на
Коментари Харесай

Проходът „Превала“ остава затворен за товарни автомобили

Проходът „ Превала “, в област Смолян остава затворен за придвижване на моторни транспортни средства с маса над 12 тона, с ремаркета и полуремаркета, осведомят от Областно пътно ръководство. Ограничение за прекосяване на тежкотоварни камиони има и по направленията Лъки – Рожен и с. Момчиловци – околност Момина вода.

В мощ е и целогодишната възбрана за придвижване на коли с маса над 3,5 тона по пътя Смолян – Пампорово.

През нощта не са получавани никакви сигнали в дежурната част на ОПУ – Смолян за произшествия или проблеми.

Пътните настилки в района са заледени, отчасти заснежени, само че обработени и проходими при зимни условия, допълват от пътната работа в Смолян.

През вчерашният ден имаше и обитаеми места без електричество в района, като бяха наранени семейства най-вече в общините Чепеларе и Баните, само че ситуацията тази заран се възстановява, осведоми представителят на Електроразпределение Юг – EVN Крум Косев.

„ Ситуацията в Смолянско се възстановява. Нямаме някаква тежка спешна конюнктура. Разбира се, са вероятни обособени дребни изключвания. Към момента оставаме в подготвеност и продължаваме да следим ситуацията “.

Температурите тази заран в района бяха в порядъка от минус 5 до минус 12 градуса. Най-студено бе на Рожен, като снежната завивка там е от 21 см., по данни на Метеорологичната работа.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР