Проходът на Републиката се затваря за движение от днес до

...
Проходът на Републиката се затваря за движение от днес до
Коментари Харесай

Затварят за дълго Прохода на Републиката

Проходът на Републиката се затваря за придвижване от през днешния ден до края на месеца за ремонт на 22 километра от северната му страна в област Велико Търново.

На Прохода на Републиката ще се извърши машинно изкърпване на асфалтовата настилка, ще се подменят дилатационни фуги на мостовите уреди, ще се постави нова хоризонтална маркировка, ще се укрепват откоси и ще се слагат нови защитни мрежи, ще се ремонтират крайпътните канавки и мантинели, уточни шефът на Областното пътно ръководство във Велко Търново Венцислав Ангелов.

„ Този ремонт е належащ от позиция на безвредното прекосяване през него. Фирмата, която ще извършва ремонтните действия, се е заела в най-кратки периоди да извърши ремонта – количествено и качествено “, изясни той пред БНР.

Леките коли могат да минават през прохода „ Шипка “. Тежкотоварните коли ще се отбиват през Ришки проход и Котленски проход, които са готови за прекосяване.

Ремонтът на Прохода на републиката се възнамерява да завърши на 31 октомври, финансира се от Пътната организация с 2,1 милиона лв..
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР