Прогресивната подпалка Александрия Окасио-Кортез нападна администрацията на Байдън, че се

...
Прогресивната подпалка Александрия Окасио-Кортез нападна администрацията на Байдън, че се
Коментари Харесай

AOC осъди гласуването на администратора на Байдън срещу настояването на ООН за прекратяване на огъня в Газа: „срамно“

Прогресивната подпалка Александрия Окасио-Кортез атакува администрацията на Байдън, че се опълчва на резолюция на Организация на обединените нации, призоваваща за преустановяване на огъня в Газа.

Окасио-Кортес (D-NY) назова реакцията на Белия дом „ срамна “ в обява на X, откакто Съединени американски щати постановиха несъгласие на мярка, подкрепена от съвсем всички други членове на Съвета за сигурност и десетки други народи, изискващи неотложно филантропично преустановяване на огъня в Газа.

„ Администраторът на Байдън към този момент не може да помирява заявената си угриженост за палестинците и човешките права, като в същото време еднолично постанова несъгласие на апела на Организация на обединените нации за преустановяване на огъня и заобикаля целия Конгрес на Съединени американски щати, с цел да поддържа абсолютно безразборното бомбардиране на Газа “, написа тя.

34-годишният Окасио-Кортес, който поддържа кандидатурата на президента Байдън за преизбиране, намерено подлага на критика метода му към войната против Хамас.

Миналия петък Съединени американски щати гласоподаваха срещу резолюцията за преустановяване на огъня в С...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР