Прогрес. Така определи ръководството на ВК Хебър (Пазарджик) представянето на

...
Прогрес. Така определи ръководството на ВК Хебър (Пазарджик) представянето на
Коментари Харесай

ВК Хебър: Прогрес в детско-юношеската ни школа

Прогрес. Така дефинира управлението на ВК Хебър (Пазарджик) представянето на селекцията на клуба за юноши под 20 години за сегашния сезон 2019/2020.

След години неявяване от държавните финали, през този сезон младите волейболисти на Хебър U20 приключиха преди всичко в предварителна група В от шампионата и се класираха за разногласието за купата.

Пазарджиклии, водени от треньора Иван Иванов, победиха Черно море (Варна) с 3:1 (25:22; 25:21; 15:25; 25:21) в последния си мач от финалния шампионат, които се организира в бургаската зала “Младост” и по този начин приключиха с триумф в шампионата, като заеха почетното седмо място в страната за своята възраст.



„ Поздравяваме момчетата и треньорския им щаб за триумфа и им пожелаваме да вървят все по този начин самоуверено напред “, разясниха от управлението във формалната фейсбук страница на клуба.

Припомняме, че по-малките възрастово селекции на Хебър също бележат триумфи и напредък, като кадетите и прекадетите се класираха за присъединяване на зони, важащи за класиране на държавните финали.

Главен треньор на детско-юношеската школа от началото на сезона е пловдивския експерт Драго Иванов, под чието управление младите волейболисти демонстрират очевидно израстване.

Всички резултати от първенстото за юноши под 20 години можете да видите тук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР