Програмният директор на БНТ и водещ на предаването "Още от

...
Програмният директор на БНТ и водещ на предаването "Още от
Коментари Харесай

Кошлуков се извини в ефир за неприличния жест

Програмният шеф на Българска национална телевизия и водещ на предаването "Още от деня " Емил Кошлуков се извини в ефир за неприличния жест, който насочи предходната седмица по време на диалога му с представител на зелените.

"Мисля, че дължа опрощение за неприличния жест. Той, несъмнено, бе предизвикан от сходни жестове, съпроводени с нападки и обиди към мои сътрудници от Българска национална телевизия. Но това не ме оправдава. Първо, тъй като съм лице на Българска национална телевизия и не мога да слизам до равнището на тези хора. Второ, тъй като имам задоволително опит като водещ и би следвало да се притежавам по-добре.

Нито пък обстановката е била толкоз сложна. И като отстъпник, и като политически пандизчия, и като студентски опозиционен водач съм имал надалеч по-тежки обстановки.

Така че без преиначаване би трябвало да кажа: дължа и ви сервирам моите извинения. Няма да се повтори! Но би трябвало да прибавя, че в случай че още веднъж някой нападне мои сътрудници, аз още веднъж ще отвръщам. По-възпитано, само че ще отвръщам ", съобщи Кошлуков.

"Според мен, сподели той, има четири специалности: служител на реда, доктор, преподавател, публицист. Единият пази живота и сигурността, различен пази здравето, третият - децата ни, а журналистът - демокрацията. Всеки, който посегне на служител на реда или публицист, да бие доктор или преподавател, аз отново ще отвръщам ", акцентира Кошлуков.

Водещият изясни за какво е направил жеста: „ Той, несъмнено, беше предизвикан от сходни жестове и нападки към мен и Българска национална телевизия. Но това не ме оправдава “.

„ Аз съм водещ от години, би трябвало да се притежавам по-добре “, сподели Кошлуков като посочи дългия си опит в политиката и медиите.
И приключи като за трети път повтори: "Няма опрощение за моето държание, то няма да се повтори ".

Това стана при започване на предаването довечера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР