Програмите могат да бъдат гледани и онлайн или на запис.

...
Програмите могат да бъдат гледани и онлайн или на запис.
Коментари Харесай

От начинаещ до Junior IT специалист във Варна? Ето как да постигнем това | Професионалните програми на Advance Academy ви помогат да стартирате кариера в ИТ

Програмите могат да бъдат гледани и онлайн или на запис. Тази еластичност дава опция на хората, даже и на тези, които сега работят в друга област, да обмислят своята преквалификация, без да е належащо да напущат актуалната си работа. През февруари, Advance Academy, започва новата образователна година. Всеки записал се преди 22 януари, може да се възползва от отстъпка при ранно записване.

Над 58 300 души - това е броят на заетите единствено в софтуерния отрасъл в България. През 2022 година работните места в ИТ бранша са се нараснали с над 8000. А прогнозата за 2025г. е да се открият над 14 000 нови работни места . Това демонстрират. Всичко това демонстрира, че ИТ секторът продължава и ще продължава да се развива.

Добра опция ли е кариера в ИТ?
Технологичният прогрес е признак на 21-ви век. Навсякъде към нас, във всичко, което използваме, има нещо общо с технологиите. От метода, по който се забавляваме и поддържаме връзка, до будилника на телефона, който ни разсънва, кафемашината, която подготвя кафе с натискане на бутон, до смарт телефоните, които улесняват живота ни - всичко това е допустимо с помощта на софтуерния прогрес. Това бързо развиване изисква от ден на ден фрагменти, които да пишат и тестват кода, който стои зад тези технологии.

Програмистите и QA експертите могат да бъдат открити безусловно в съвсем всеки един бранш - от опазването на здравето, обществената сфера, банкирането, образованието, чак до услугите и търговията.

Как се вписват професионалните стратегии на Advance Academy?

Професионалните стратегии по софтуерно тестване и програмиране на Advance Academy служат като основополагаща стъпка за всеки, който се стреми да навлезе в ИТ бранша. Те имат за цел да дадат на курсистите всички нужни умения и познания за един Junior експерт, които се изискват от работодателите в региона на технологиите.

Едно от главните преимущества на стратегиите е тяхната досегаемост. Програмите имат присъствена вечерна форма на образование, само че могат да бъдат гледани и онлайн или на запис, което разрешава на курсистите да учат със лично движение и по личен график. Тази еластичност дава опция на хората, даже и на тези, които сега работят в друга област, да обмислят своята преквалификация, без да е належащо да напущат актуалната си работа.

Друго преимущество е това, че професионалните стратегии включват Bootcamp , в който курсистите ще могат да придобият действителен на практика опит, като работят по планове независимо в екипи под управлението на наставник. Това ще приготви курсистите за действителната работна среда и ще ги направи приключени Junior експерти, подготвени да стартират работа.

През февруари , Advance Academy, започва новата образователна година.

Програмите, които ще започват са 3 :

Завършвайки сполучливо някоя от професионалните стратегии, курсистите ще са придобили всички нужни познания и умения на един Junior Developer или QA експерт, както и Удостоверение за професионално образование по пример на Министерството на образованието и науката.

Всички стратегии са създадени за начинаещи и хора без предходен опит в програмирането. За всички, които търсят преквалификация в най-бързоразвиващия се бранш. За всички, които търсят образования, които са на практика ориентирани. За всички, които търсят смяна, само че не знаят от къде да стартират.
Advance Academy дава една опция за всеки окуражен и стимулиран човек, да даде старт на кариерата си в динамичния свят на ИТ. Свят, в който опциите нямат таван. Освен това, всеки записал се преди 22 януари, може да се възползва от отстъпка при ранно записване.

За повече информация:

Email: [email protected] или на телефон: 0889990030
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР