Програмата за управление е хубава и включва важни мерки, които

...
Програмата за управление е хубава и включва важни мерки, които
Коментари Харесай

Ал. Симов: БСП вдига своя рейтинг, защото хората оценяват нашите усилия за мощен социален пакет

" Програмата за ръководство е хубава и включва значими ограничения, които са предстоящи от хората. Вярвам, че в случай че държавното управление бъде определено и се събере задоволително болшинство да има ръководство, то ще се промени и атмосферата в пленарна зала. Въпросът е желаеме ли България да продължи или най-малкото да помогне на хората в актуалните рецесии, или ще се занимаваме с политически игрички, които унищожават доверието към Народното събрание и цялата политическа система. "

Това съобщи националният представител от “БСП за България” Александър Симов в ефира на БНР и добави, че чака да има ясно дефинирани ръководещи и съпротива, тъй като сега сме очевидци на едно неуправляващо болшинство, което е ориентирано към разрушаването на всяко потребно изпитание.

" Тези, които унищожават законодателните начинания не си оказват помощ, тъй като си фантазират, че хората го правят оценка позитивно, само че в действителност е тъкмо противоположното. Вчера неуправляващото болшинство унищожи опцията да бъде признат Законът за КПКОНПИ и да бъде направена решителна крачка в битката с корупцията. Ако някой си мисли, че с сходно деяние се носят политически изгоди, дано огледа социологическите изследвания. Напротив, тези хора сървят против личния си народ ", разяснява Симов по отношение на вчерашното блокиране на новия антикорупционен закон.

Според Симов значимото в последните социологически изследвания е, че Българска социалистическа партия подвига своя резултат и това по думите му се дължи, тъй като хората правят оценка напъните на левицата, която се бори за прокарването на мощен обществен пакет. " Те виждат, че не участвахме в драми и кавги. Ние целеустремено и настойчиво работихме по повдигането на пенсиите, обезпечаването на помощта за младите фамилии и се радваме, че най-сетне социологията регистрира, че това се оценя. ГЕРБ са първа политическа мощ, само че дано не се заблуждаваме, че няма изключително изменение на другата картина, тъй като те не престават да бъдат в политическа изолираност и никой не желае да работи с тях. Те са партията на чекмеджетата ", заключи той.

" Днес Българска социалистическа партия на Национален съвет ще одобри управническата стратегия. Персоналният състав на държавното управление няма по какъв начин да се окаже препъни камък, тъй като той зависи от това каква стратегия има. Към този миг доста по-важни са програмния пакет и промените, които ще бъдат направени, тъй като всичко останало няма смисъл, в случай че нямаме единодушие по тези неща ", добави социалистът за приемането на управническата стратегия и главните цели и акцентира, че вижда по какъв начин хората се вълнуват от измененията оповестени в законодателната стратегия и се интересуват от това дали ще бъдат предпазени в идващите месеци.
" Един от проблемите, които идентифицирахме в настощята рецесия бе, че формите за връзка и координиране на обособените дейности куцат съществено. Виждаме и че, с помощта на напъните на " ИТН ", Законът за КПКОНПИ беше безусловно саботиран в последните 5-6 месеца. Социологията би трябвало да бъде една доста значима пътна карта какво следва за България и Има Такъв Народ доста ясно да си създадат сметката какво се случва с доверието в тях, тъй като последните изследвания демонстрират, че те не влизат в Народното събрание. Според мен тези от тях, които са се заели с обещания към своите гласоподаватели, би трябвало доста ясно да регистрират тази социология ", изясни Симов за позволените неточности през последните месеци и по какъв начин това е повлияло на някои от партиите в Народното събрание.
По думите му случилото се в 46-я парламент би трябвало доста ясно да демонстрира, че размяната на тежки думи води до миниране на разговора. " На мнение съм, че парламентарната група на " ИТН " би трябвало по някакъв метод да бъде потърсена. Ясно е, че те няма да вземат участие в ръководството, само че най-малко по някакви законодателни цели би трябвало да се организира разговор с тях ", добави Симов.

В умозаключение националният представител от левицата изрази вяра, че положителното за българския народ ще победи, а това сега би означавало ръководство и държавно управление, което да помогне на хората да изкарат идващите тежки месеци. " Президентът също би трябвало да си даде сметка, че рейтингът му пада, тъй като се вижда, че хората желаят да има устойчиво ръководство, а не някой да се и играе дребни политически игрички ", заключи Симов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР