Програмата за развитие на ООН и Япония са купили и

...
Програмата за развитие на ООН и Япония са купили и
Коментари Харесай

Украйна получи два автотрансформатора, за да осигури ток за 500 000 потребители

Програмата за развиване на Организация на обединените нации и Япония са купили и предали на украинската национална електрическа компания " Укренерго " два високоволтови автотрансформатора, предаде Укринформ, като се базира на украинското министерство на енергетиката.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11869
" Два нови мощни автотрансформатора дойдоха в Украйна, като те бяха купени и предадени от Програмата за развиване на Организация на обединените нации в Украйна и държавното управление на Япония в тясно съдействие с министерството на енергетиката на Украйна. Оборудването ще бъде инсталирано в подстанция на " Укренерго ", с цел да посрещне потребностите на към 500 000 консуматори ", се споделя в известие на ведомството.

Освен това още два трансформатора ще бъдат доставени до края на тази година. С помощта на японското държавно управление Украйна ще получи още няколко трансформатора през Румъния.

Според министерството Япония поддържа Украйна във възобновяване на енергийния бранш от началото на пълномащабната инвазия. Дванадесет колета с филантропична помощ с тегло повече от 113 тона са били доставени в Украйна до този септември. Сред тях са били 256 единици аварийни генератори и съответни комплекти.

Япония също по този начин оказва помощ на Украйна да създаде разпръснато произвеждане на сила, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР