Програмата УниБот автоматизира административни процеси Софтуерните роботи навлизат осезаемо в

...
Програмата УниБот автоматизира административни процеси Софтуерните роботи навлизат осезаемо в
Коментари Харесай

Застрахователна компания внедри софтуерен робот

Програмата УниБот автоматизира административни процеси

Софтуерните роботи навлизат осезаемо в браншове като финансите и застраховането (източник: CC0 Public Domain)

Оперираща на българския пазар застрахователна компания върви към цифровизация и автоматизация на активността си благодарение на робот. Става въпрос за профилиран програмен продукт, който прави поредност от дейности при въвеждане на стойности в разнообразни корпоративни стратегии.

УниБот към този момент е на „ въоръжение “ в УНИКА България, а страната ни е третата след Хърватска и Унгария, в която роботът поема част от оперативните процеси. Очаква се напълно скоро програмата да започва и в Румъния, оповестиха от застрахователната компания.

В момента роботът подкрепя ежедневните процеси по обработка на данни от подписани полици. Предстои да се включи и в автоматизиране на процеса по завеждане на искания и заплащане на фактури към сервизи.

УниБот редуцира доста времето за обслужване на потребностите на клиентите и подкрепя чиновниците на компанията в доста по-бързата и сигурна обработка на огромно количество от документи.

Софтуерният робот УниБот усъвършенства оперативните действия на застрахователна компания (източник: УНИКА България)

„ Модернизирането на застрахователния отрасъл в България е предизвикателство. Срещаме не малко компликации, само че за УНИКА дигитализацията, автоматизацията и оптимизацията на процесите са главен фокус “, показа Николай Генчев, основен изпълнителен шеф на компанията, която е част от интернационална конструкция УНИКА Груп.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР