Програмата, създадена след атаките от 11 септември 2001 г., трябва

...
Програмата, създадена след атаките от 11 септември 2001 г., трябва
Коментари Харесай

Шефът на ФБР прави нова идея за подновяване на шпионската програма и казва, че би било „опустошително“, ако тя изтече

Програмата, основана след офанзивите от 11 септември 2001 година, би трябвало да изтече на края на този месец, в случай че Конгресът не гласоподава да го упълномощи още веднъж. Но както републиканските, по този начин и демократичните законодатели се опълчиха на подновяването на програмата в настоящия й тип, препоръчвайки редица промени посредством конкуриращи се законодателни оферти, които се борят за поддръжка през идващите седмици.

Фактът, че Wray посвети забележителен част от квалифицираните му забележки пред правосъдната комисия на Сената по въпроса акцентира смисъла му за ФБР, изключително във време, когато войната Израел-Хамас провокира нараснала угриженост по отношение на опцията за екстремистко принуждение на територията на Съединени американски щати и способства за заканите да бъдат на равнище „ напълно друго равнище “ след офанзивите от 7 октомври.

Wray, наричайки органа незаместим, сподели на комисията, „ 702 ни разрешава да останем крачка пред задграничните артисти, ситуирани отвън Съединените щати, които съставляват опасност за наци...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР