Програмата подготвя бъдещите лидери в дигиталния свят Huawei започва набирането

...
Програмата подготвя бъдещите лидери в дигиталния свят Huawei започва набирането
Коментари Харесай

“Seeds for the Future” обучава млади таланти в ИКТ сектора в България

Програмата приготвя бъдещите водачи в цифровия свят

Huawei стартира набирането на участници за идващия курс на образование " Seeds for the Future " („ Семена за бъдещето " ) в областта на осведомителните и информационните технологии (ИКТ), който ще се организира от 11 до 18 октомври 2021 година
„ Семена за бъдещето " в България се реализира в партньорство с най-престижните университети в страната, представители на работодателите и бизнеса, както и участници, кандидатствали съгласно оповестената обществена покана. Стипендиантската стратегия включва просветителни курсове за най-хубавите студенти и младежи с интерес и достижения в региона на ИКТ.
Тя започва през 2008 година и се организира в 130 страни, в партньорство с над 500 водещи университета. Курсовете са приключили над 8700 участника.Провежданите курсове са в областта на науката, технологиите и стопанската система. Програмата включва и насърчаване на уменията за работа в екип, възстановяване на междукултурния разговор и запознаване с пъстрата палитра на китайската просвета.
Целта на CSR самодейността " Seeds for the Future " на Huawei е развиване на локални гении, надграждане на познания и умения, обмяна на опит, поощряване на интереса към ИКТ бранша и обосноваване за присъединяване в световната цифрова общественост. За компанията тази стратегия е водеща измежду дейностите в региона на корпоративната обществена отговорност и в изискванията на пандемията от COVID-19 се организира онлайн.
Кандидатите за включване в образованието на Huawei в България могат да подадат автобиография и мотивационно писмо (или 3-минутно персонално видео, което отразява желанието им за участие) на имейл [email protected].
Срокът за кандидатстване е от 25 юни до 13 август. Селекцията ще се извърши в интервала 13 - 27 август, а на 1 септември ще бъдат оповестени имената на утвърдените за присъединяване в програмата, в която са обезпечени 30 места за изявени младежи с ползи в региона на ИКТ. При довеждане докрай на курса те ще получат документ за приключено образование.
Повече информация и материали по отношение на програмата " Seeds for the Future " можете да намерите на този линк:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР