Програмата поддържа три типа натоварвания, които могат да се пуснат

...
Програмата поддържа три типа натоварвания, които могат да се пуснат
Коментари Харесай

StressMyPC – тества производителността на компютъра


Програмата поддържа три вида натоварвания, които могат да се пуснат и по едно и също време
(екранна фотография: StressMyPC)

Съвременните, богати на графика приложения натоварват мощно хардуера на компютрите. За да оцените по-добре опциите на своя районен съд, може да се възползвате от налични и лесни принадлежности.

Програмата е банален инструмент за тестване на продуктивността на компютъра и по-специално на CPU (централния процесор), GPU (графичния процесор) и твърдия диск. Този програмен продукт ще накара компютъра ви да се „ изпоти ” от натоварване, с цел да оцени неговата продуктивност и да ви покаже какво може да издържи, преди да се срине.

В потребителския интерфейс доминират избрани дефиниции на стрес, тъй че ще сте изцяло наясно какъв вид стрес ще бъде осъществен. Програмата предлага три равнища на натоварване, с които можете да експериментирате:

Трите тества могат да се изпълнят по едно и също време или да се ползват без значение. Състоянието на включване/изключване на стресовите фактори се актуализира в действително време, тъй че да сте наясно какво натоварва вашата машина.

(екранна фотография: StressMyPC)

Овърклокването на GPU или CPU прибавя спомагателни равнища на стрес, в съпоставяне със общоприетата настройка. Може би това е повода разработчикът да го загатва като предизвестие. Овърклокнати или нестабилни системи са податливи на сривове доста по-лесно, тъй че помислете за това, когато прилагате настройки.

В умозаключение, StressMyPC е потребен инструмент за оценка на продуктивността на компютъра. Без значение дали вашият районен съд е остарял или чисто нов, постоянно можете да го поизпотите малко, с цел да видите до каква степен се простират опциите му.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР