Програмата на правителството извежда борбата с трафика на хора и

...
Програмата на правителството извежда борбата с трафика на хора и
Коментари Харесай

Младен Маринов: За 2018 г. до септември се работи по 8 съвместни разследвания между България и други държави от ЕС, 5 са свързани с трафик на хора

Програмата на държавното управление извежда битката с трафика на хора и киберпрестъленията като приоритет. Това сподели министърът на вътрешните работи Младен Маринов по време на конференция „ Трафик на хора и киберпрестъпления: връзки, противопоставяне и предварителна защита “.

„ Темите стоят високо в дневния ред както на равнище Европейски Съюз, по този начин и като приоритет на Министерство на вътрешните работи и българското държавно управление. Престъплението трафик на хора търпи непрекъснато развиване. Програмата на държавното управление извежда битката с трафика на хора като приоритет. Тези закононарушения имат транснационален темперамент, което допуска доста положително взаимоотношение и доверие сред службите на всички страни членки, които интензивно противодействат на този тип престъпност “, разяснява Маринов. Той означи, че е доста значимо да има непрестанен продан на данни.

„ Министерство на вътрешните работи има обилни триумфи. За 2018 година до септември месец се работи по 8 взаимни следствия сред България и други страни членки на Европейски Съюз, от които 5 са свързани с трафика на хора. Една от главните ми задания е да осигуря запас от чиновници, които са подготвени, по този начин да основа и условия за съгласуваност сред Министерство на вътрешните работи, задграничните сътрудници, прокуратурата и следствените органи. Двойно е нараснал потенциалът на звеното, което управлява Явор Колев “, добави Маринов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР