Програмата на първенството и на турнира за Купата на Хърватия

...
Програмата на първенството и на турнира за Купата на Хърватия
Коментари Харесай

Динамо е дал сладки тревоги на футболните шефове в Хърватия

Програмата на шампионата и на шампионата за Купата на Хърватия ще бъдат пренаредени след класирането на локалния гранд Динамо Загреб на четвъртфинал в шампионата Лига Европа. Любопитното е, че една от датите на локално равнище за Динамо съответствува с първата среща в УЕФА. За втората дата настояването е за повече отмора.

В шампионата Лига Европа хърватските първенци се паднаха с испанския Виляреал, а мачовете би трябвало да се играят на 8-и и 15-и април.

Заради 1/4-финалите в Европа, Динамо изиска отсрочване на мача за Купата против някогашния тим на треньора на Лудогорец Валдас Дамбраускас - Горица, както и в шампионата против историческия противник Хайдук Сплит.

Йосип Брезни, комисар на Футболната лига, е подготвен да спомага с удоволствие и разгласи: "Динамо ни даде сладки паники. Нека сините просто останат в Европа допустимо най-дълго и по този начин да съберат точки за коефициента ни. А ние някак ще успеем да намерим нови дати за мачовете ", съобщи той

В момента Динамо е отпред в класирането с 60 точки от 25 мача. Подкрепяният от унгарската компания "Щадлер М " тим на Осиек е на 2-о място с 58 и мач повече.

Мачът за Купата среущ Горица трябваше да се играе на 7-и април, само че ден по-късно е срещата в УЕФА с Виляреал като хазаин.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР