Програмата на Първа професионална лига дава жокер на треьнора на

...
Програмата на Първа професионална лига дава жокер на треьнора на
Коментари Харесай

Делио Роси се хвана за главата! Стяга играчите с нова подготовка

Програмата на Първа професионална лига дава жокер на треьнора на Левски Делио Роси. След 7-ия кръг идва пауза в шампионата поради международните квалификации. Дотогава на “сините ” им предстоят два мача - на 18 август като посетител на Пирин (Благоевград) и на 26 август като хазаин на Славия. След това Делио Роси ще има десетина дни, в които да направи интензивни тренировки, с които да усъвършенства физическото положение на отбора. Италианецът не е по никакъв начин удовлетворен от кондиционната подготовка на “сините ”. В момента обаче той не може да направи нищо, тъй като в случай че натовари в допълнение играчите, това може да докара до нежелани контузии, написа „ Тема Спорт “.

Засега Роси и сътрудниците му избират да работят върху тактиката. През предходната седмица те работеха върху това по какъв начин играчите би трябвало да бъдат ситуирани по терена и по какъв начин би трябвало да реагират, когато топката е в противниковия тим.

В края на август и началото на септемвир се чака Роси да акцентира на тичането. Възможно е даже тимът да организира къс лагер. На 6 септември Левски приема Лудогорец в отсрочен мач от 1-ия кръг на шампионата. Срещата, която трябваше да се състои на 16 юли бе преместена поради присъединяване на двата отбора в евротурнирите.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР