Програмата на Нощ Пловдив 2019 е подготвила на жителите и

...
Програмата на Нощ Пловдив 2019 е подготвила на жителите и
Коментари Харесай

Демони ще обладават гостите на Нощ Пловдив 2019

Програмата на Нощ Пловдив 2019 е подготвила на жителите и гостите на града над 120 събития измежду които могат да бъдат видени произведения на модерно и обичайно образно изкуство, на театъра, на киното, на актуалния танц и пърформaнса.

Библиотеките, музеите, галериите, антикварните книжарници, ателиетата и театрите ще посрещат всички с необятно отворени порти сред 13-и и 15-и септември.

Точно на петък 13-и ще бъде открита и сбирката на ЕВН груп. Тя ще бъде фокусирана върху тематики като страха, стопанската система и политиката. Тя ще бъде ситуирана в СКЛАД и ще стряска, въодушевява и впечатлява любопитните погледи. В изложбата ще бъдат показани най-различни чудати създания, духове и демони.

Освен странните същества, в СКЛАД хората ще се натъкнат и на лампи и други арт съоръжения от пластмаса. Зад тези творби на изкуството застават Франц Капфер, Лазар Лютаков и Мартина Вачева.

Изложбата на ЕВН груп е единствено едно от десетките събития, които ще разтресат Града под тепетата. Туптящото сърце на нощен Пловдив през 2019 ще бъде запечатано вечно. Това ще се случи с помощта на самодейност, подкрепена от историческия музей.

Тя ще има за цел да накара гостите на празника да запишат в какъв Пловдив желаят да живеят след 20 години. От музея дават обещание всички пожелания да останат в архива като един документ на времето.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР