Програмата на БФТ “Тенисът – Спорт за всички, с подкрепата

...
Програмата на БФТ “Тенисът – Спорт за всички, с подкрепата
Коментари Харесай

Безплатен тенис за деца от 6 до 12 години с програмата “Тенисът – Спорт за всички”

Програмата на БФТ “Тенисът – Спорт за всички ”, с поддръжката на Министерство на младежта и спорта, ще обезпечи за четвърта поредна година гратис образования по тенис на деца сред 6 и 12 години в цялата страна.

48 клуба в 25 обитаеми места ще отворят порти за образование на деца от 6 до 12 година през месеците от юни до октомври.
Във всеки клуб дребните тенисисти ще бъдат разпределени в три групи, а заниманията ще са два пъти седмично (общо 24 тренировки).
Градовете, в които ще се организира програмата са: София, Банкя, Благоевград, Пловдив, Асеновград, Пазарджик, Харманли, Хасково, Свиленград, Стара Загора, Бургас, Сливен, Нова Загора, Несебър, Ямбол, Варна, Шумен, Русе, Добрич, Каварна, Дряново, Троян, Плевен, Велико Търново и Севлиево.

БФТенис обезпечава цялата нужна екипировка за провеждането на образованието.
Като спомагателни действия по програмата “Тенисът – Спорт за всички” са планувани шампионати в страната за деца от 6 до 12 година, както и районни шампионати до 8, 10 и 12 година, районни отборни шампионати до 10 година и заключителен Мастърс до 8 година
Най-добре представилите се деца до 8-годишна възраст ще бъдат включени в подготвителни лагери, а отличилите се от 9 до 12 година ще бъдат подкрепени за участия в интернационалните детски шампионати.
Включете детето си в “Тенисът – Спорт за всички” – една отлична опция за подрастващите да спортуват, да упражняват на воля и въздух, и най-много да създадат първи стъпки в тенис спорта изцяло гратис.

Повече информация за спортните бази, в които се организира образованието, можете да получите тук https://bit.ly/2kGt0he
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР