Програмата на Българската федерация по тенис Тенисът – Спорт за

...
Програмата на Българската федерация по тенис Тенисът – Спорт за
Коментари Харесай

За девета поредна година програмата Тенисът - Спорт за всички осигурява безплатни уроци за деца от 6 до 12 години

Програмата на Българската федерация по тенис " Тенисът – Спорт за всички " се обезпечава с поддръжката на Министерство на младежта и спорта и ще обезпечи за девета поредна година гратис образование по тенис на деца сред 6 и 12 години в цялата страна. 34 тенис клуба в 21 обитаеми места ще отворят порти, с цел да одобряват за образование деца на възраст сред 6 и 12 година

Във всеки клуб дребните тенисисти ще бъдат разпределени в най-малко по три групи от най-малко 8 деца, а заниманията ще са не по-малко от веднъж седмично (общо 24 тренировки).

Българската федерация по тенис ще обезпечи цялата нужна екипировка и принадлежности за провеждането на образованието.

Като спомагателни действия по програмата " Тенисът - Спорт за всички " са планувани 12 районни шампионати до 8, 10 и 12 годишна възраст. Преди тях ще се проведат и лагери за децата. Най -добре представилите се деца в районните шампионати ще вземат участие на три интернационалните шампионати и лагери, проведени от БФТ преди тях.

Децата и техните родители, които се интересуват, могат да получат цялостна информация за клубовете в страната и програмата през 2003 година на уеб страницата на БФ по тенис.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР