Програмата може да се ползва онлайн и обхваща 15 бранда

...
Програмата може да се ползва онлайн и обхваща 15 бранда
Коментари Харесай

Xiaomi заменя стари смартфони с нови

Програмата може да се употребява онлайн и обгръща 15 марката телефони

Притежателите на смарт телефони от разнообразни марки могат да ги заменят за нов модел Xiaomi със сериозна отстъпка в цената

Xiaomi започва онлайн стратегия за подмяна на остарели смарт телефони с нови. Връщането на остарялото устройство става при доставката на новия смарт телефон, заяви TechRadar.

Още през ноември предходната година китайският производител пусна сходна стратегия, само че клиентите можеха да се възползват от нея единствено при посещаване на фирмените магазини Mi Home. Новата услуга е налична за клиентите на онлайн магазина Mi.com.

Програмата Mi Exchange разрешава на притежателите на остарял смарт телефон да се снабдят преференциално с ново устройство в онлайн режим. Тя важи за необятен набор устройства от 15 разнообразни марката.
още по тематиката
Клиентите би трябвало да укажат модела смарт телефон, който желаят да заменят, и да вкарат IMEI номер. Цената се дефинира според от положението на устройството и настоящата му пазарна цена.

Xiaomi слага изискване по екрана или корпуса на остарелия смарт телефон да няма вдлъбнатини, пукнатини или неравности. Това значи, че устройството би трябвало да е в положително положение, с цел да бъде сменено.

След като цената бъде избрана, клиентът може да генерира код за подмяна и цената на остарелия смарт телефон се начислява към неговия Mi акаунт.

Кодът след това може да се употребява за отстъпка на същата сума при покупка на нов смарт телефон Xiaomi. Замяната се прави, когато клиентът получи новото устройство.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР