Програмата може да добави допълнителни драйвери към пакетаFlashBoot е лесна

...
Програмата може да добави допълнителни драйвери към пакетаFlashBoot е лесна
Коментари Харесай

FlashBoot Free – създава зареждаща Windows флашка

Програмата може да добави спомагателни драйвери към пакета

FlashBoot е лесна за потребление стратегия за основаване на зареждащи USB флашки

Ако се нуждаете от лесна за работа стратегия за основаване на зареждащ USB диск за инсталиране или стартиране на Windows без апаратура, то FlashBoot е една от наличните варианти за тази цел.

Тази стратегия ще ви помогне да създадете зареждащ USB диск за стартиране на всяка версия на Windows – от XP до Win 10. Можете да импортирате инсталационните файлове от имидж на системата (image) или от CD/DVD.

Нещо повече, FlashBoot може да прибави спомагателни драйвери към инсталационния пакет, които оказват помощ за отбягване на евентуални проблеми с настройките на по-стари версии на Windows на нов хардуер, включително платформи с процесори Kaby Lake и Ryzen.

В редица случаи може да ви се наложи да употребявате съответна версия на операционната система на Windows единствено за характерни задания, тъй че инсталирането й на компютъра не е най-хубавият вид. В сходни сюжети FlashBoot ще ви бъде от изгода.

Програмата разрешава основаване на флаш диск с изцяло функционална версия на Windows 8/8.1/10, както и на минимизирана версия на Win XP (BartPE, единствено с платената версия). Можете също по този начин да създадете зареждащ USB диск с DOS или UEFI Shell.

Няколко други потребни функционалности на програмата разрешават запазване на наличието от флаш диска в имидж файл, повтаряне или основаване на самоизвличащи се EXE файлове, както и несъмнено заличаване на наличието. FlashBoot се популяризира както гратис, по този начин и като платена версия с разширени възможости.

Даунлоуд: FlashBoot Free
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР