Програмата "И аз мога" става част от приключението Legion Run

...
Програмата "И аз мога" става част от приключението Legion Run
Коментари Харесай

Данчо Йовчев се включва в интересно предизвикателство

Програмата "И аз мога " става част от приключението Legion Run 2019, което избра благотворителната организация за своя идея.

Тази година събитието поддържа задачата и стратегиите на "И аз мога ", като пуска в конкуренцията специфичен тим, към който всеки може да се причисли.

Част от благотворителния тийм става най-успешният български гимнастик, олимпийски медалист и лице на "И аз мога " – Йордан Йовчев, който ще премине трудностите един до друг с всички, които се причислят към тима.

Legion Run e отборно тичане с препядтствия, което се организира всяка година в разнообразни страни по света. Незабравимото и занимателно преживяване за порастнали е тестване на духа и тялото, в което ще скачате, пълзите, спринтирате, висите и преминавате през тиня, огън и лед с още хиляди други хора.

Социално ангажираният екип на събитието поддържа задачата в помощ на деца със специфични потребности. Всеки от вас може да помогне, като се запише в тима. Двадесет лв. от цената на вашия билет се подаряват за идеята, а Legion Run ще удвои вашето подаяние.


източник: Legion Run 2019
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР